Lähde tutkimusmatkalle ja muista antaa palautetta. Helmi-maaliskuun ajan "beta-versio" on osoitteessa https://martat.valudata.fi/ . Martat.fi näyttää uudelta 31.3. - tervetuloa mukaan!

Olemme koonneet kiinnostavat ja hyödylliset marttasisällöt monipuoliseksi verkkopalveluksi, josta varmasti myös sinä löydät paljon tietoa ja vinkkejä niin arkeen kuin juhlaankin. 


Oma profiili

Luo oma profiili. Kun kirjaudut sisään verkkopalveluumme ja luot oman profiilin, voit lisätä sisältöjä omalle suosikkilistalle, osallistua keskusteluihin foorumissa ja muokata tietojasi. Voit myös jakaa resepteissä omia ruokien ja leivonnaisten ”tuunausvinkkejä”.


Haku-toiminto

Hae sisältöjä verkkopalvelustamme näppärästi ja nopeasti.


Marttakoulu

Olemme koonneet Marttakouluun tietoa ruoasta, kodinhoidosta, raha-asioista ja puutarhasta – esimerkiksi. Omaan kotiin -osio antaa hyödyllistä tietoa omaan kotiin muuttavalla – juhlien järjestämisen vinkit löydät Kodin juhlat -sivuilta.


Videot

Opi videolla kokkaamaan ja hoitamaan kotia! Kokeile Haku-toimintoa, niin löydät etsimäsi videon helposti. Katso videoita!


Uutisia

Marttojen ajankohtaiset uutiset löydät Ajankohtaista-osiosta – etsi oman Marttapiirisi ja -yhdistyksen jutut näppärällä hakutoiminnolla. Päivitämme uutisia viikoittain, joten pysy kuulolla!


Marttayhteisö

Tule mukaan keskustelemaan tai lue blogeja. Jaa vinkkejä ja vaikuta!


Uutiskirje

Uutiskirjeessämme saat tietoa ja ideoita esimerkiksi kotipuutarhasta, kodinhoidosta ja taloudenpidosta. On myös reseptivinkkejä. Marttojen parissa viihdyt. Tilaa uutiskirje!


Järjestömateriaalit

Hyödylliset järjestötoiminnan materiaalit kokoamme jatkossa omaan ”kansioon”. Järjestömateriaalit löydät täältä.


HUOM! Yhdistyssivu-asiaa

Myös yhdistyssivujen tekemiseen liittyvää tietoa ja opastusta päivitämme pian Järjestömateriaalit ja -info -sivulle. Viikolla 11 tavoitteemme on antaa yhdistysvastaaville tunnukset yhdistystietojen päivittämiseen.

Onko yhdistykselläsi nettivastaava? Jos ei, valitkaa ja käykää täyttämässä yhteystiedot taulukkoon.

(Jatkossa apua saat myös liitosta, ota tarvittaessa yhteyttä Joonas Jylhään. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen: martat.verkkouudistus@martat.fi.)