Piirit ja yhdistykset

Marttaliitto kartalla Lappi Pohjois-Pohjanmaa Kainuu Pohjois-Karjala Pohjois-Savo Keski-Suomi Keski- ja Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Pirkanmaa Itä-Häme Kymenlaakso Etelä-Karjala Etelä-Savo Uusimaa Etelä-Häme

Etsi kartalta tai paikan nimellä:


Anna tukesi nuorille
Martat-lehti mediatiedot
Neuvontapuhelin
Ray tukee
Nuorten elämä
neuvolainfo
Kuluttaja
Kompostointi on kätevä tapa hoitaa  puutarhassa ja  keittiössä syntyvät jätteet. Kompostimullassa kasvien ottamat ravinteet palaavat takaisin puutarhaan ja lähtevät uuteen kiertoon.

Puutarha

Puutarhajätteen kompostointi

Kompostointi on kätevä tapa hoitaa puutarhassa ja keittiössä syntyvät jätteet. Kompostimullassa kasvien ottamat ravinteet palaavat takaisin puutarhaan ja lähtevät uuteen kiertoon.

Lue lisää

Ajankohtaista

23.8.2016 | Marttojen sienipäivä elokuun viimeisenä viikonloppuna 27.8.

Marttojen sienipäivänä lauantaina 27.8. koulutetut sienineuvojamme tutustuttavat kansalaisia ruokasieniin, näköislajeihin ja myrkkysieniin. Tarjolla on vinkkejä sieniruokien valmistamiseen ja sienien säilöntään.

23.8.2016 | LähiTapiola ja Martat selvittivät: Taloudellinen käyttäytyminen periytyy – 70 prosenttia suomalaisista pitää itseään suunnitelmallisina rahankäyttäjinä

Oletko suunnitelmallinen vai huoleton rahankäyttäjä? Se näyttää riippuvan paljolti vanhempiesi talouskäyttäytymisestä. Omalla esimerkilläsi ja myönteisellä tavalla puhua raha-asioista voit puolestaan vaikuttaa oman jälkikasvusi talouskäyttäytymiseen.

22.8.2016 | Martat-lehti 4/2016 on ilmestynyt!

Lue uusimman lehtemme kiinnostavat jutut ja poimi ideat sekä vinkit arkeen. Ja tietysti - opi uutta!

17.8.2016 | Tule mukaan marttailemaan - aina on oikea aika liittyä Marttoihin!

Martoista on moneksi - tule mukaan tekemään ja oppimaan! Oletko aina halunnut tehdä uusia ja perinteisiä asioita yhdessä oppien? Haluaisitko tukea heitä, joiden arki ei aina suju suunnitelmien mukaisesti? Asuuko sinussa martta, joka haluaa vaikuttaa, tehdä, toimia ja kokea yhdessä asioita, jotka jättävät yhteisöön jäljen?

3.8.2016 | IFHE:n maailmankonferenssi on kotitalouden olympialaiset

Marttaliitto on mukana edustamassa Suomea Etelä-Korean Daejeonissa kotitalousalan maailmankonferenssissa. International Federation of Home Economics kokoontuu kerran neljässä vuodessa luentojen, tieteellisten esitysten ja kulttuurin äärelle.

Lisää ajankohtaisia