Piirit ja yhdistykset

Marttaliitto kartalla Lappi Pohjois-Pohjanmaa Kainuu Pohjois-Karjala Keski-Suomi Keski- ja Etelä-Pohjanmaa Savo Lounais-Suomi Pirkanmaa Itä-Häme Kymenlaakso Etelä-Karjala Uusimaa Etelä-Häme

Etsi kartalta tai paikan nimellä:


Anna tukesi nuorille
Neuvontapuhelin
Martat-lehti mediatiedot
Ray tukee
Nuorten elämä
neuvolainfo
Kuluttaja
Kun hoidat tekstiilejä hoito- ja pesuohjeiden mukaan, pidennät tekstiilien käyttöikää. Pyykki-sivuilta löydät neuvoja pyykinpesuun ja -käsittelyyn.

Kodinhoito

Pyykki

Kun hoidat tekstiilejä hoito- ja pesuohjeiden mukaan, pidennät tekstiilien käyttöikää. Pyykki-sivuilta löydät neuvoja pyykinpesuun ja -käsittelyyn.

Lue lisää

Ajankohtaista

20.2.2017 | Marttaliiton uudet työntekijät ja nimitykset 2017

Marttaliitossa aloittaa uusia työntekijöitä ja toisia jää eläkkeelle. Liitossa on tarkennettu toimenkuvia järjestön kehittämiseen ja päivittämiseen liittyen.

17.2.2017 | Kuntavaalit 2017

Mitä mieltä sinun ehdokkaasi on Marttojen kuntavaaliteeseistä? Ota selvää. Haasta ehdokkaasi kertomaan omat näkemyksensä.

26.1.2017 | Onnistunut kouluruokailu on monialainen oppimiskokonaisuus

Valtion ravitsemusneuvottelukunnan ”Syödään ja opitaan yhdessä” -opus antaa terveysnäkökulman lisäksi myös paljon käytännön vinkkejä. Uusissa kouluruokasuosituksissa yhdessä-teema kulkee läpi suositusten. Marttojen tekemä työ terveellisten ruokatottumusten parantamiseksi ja suositukset tukevat hienosti toisiaan. Hyvä ja terveellinen arki kuuluu kaikille.

25.1.2017 | Martat kannustavat lapset kotitöihin - Moppirata innostaa!

Martat ja Sinituote käynnistävät Suomen juhlavuoden 2017 kunniaksi Moppirata-kiertueen. Moppirata on siivoustyöpaja, jonka tavoitteena on opettaa siivoustaitoja 4. luokkalaisille. Kursseja järjestetään ympäri Suomea syyslukukaudella 2017.

23.1.2017 | Martat 1/2017 on ilmestynyt

Tammikuun lehdessämme laitamme padan porisemaan, tutustumme juhlaetikettiin ja teemme kukkakorun tanssiaisiin - esimerkiksi. Elämä on parasta itse tehtynä!

Lisää ajankohtaisia