Piirit ja yhdistykset

Marttaliitto kartalla Lappi Pohjois-Pohjanmaa Kainuu Pohjois-Karjala Pohjois-Savo Keski-Suomi Keski- ja Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Pirkanmaa Itä-Häme Kymenlaakso Etelä-Karjala Etelä-Savo Uusimaa Etelä-Häme

Etsi kartalta tai paikan nimellä:


Anna tukesi nuorille
Neuvontapuhelin
Martat-lehti mediatiedot
Ray tukee
Nuorten elämä
neuvolainfo
Kuluttaja
Glögiä voi juoda muulloinkin kuin jouluna, vaikka läpi talven. Sen kanssa sopii maiskutella pähkinöitä, manteleita, rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä.

Ruoka

Omenaglögi

Glögiä voi juoda muulloinkin kuin jouluna, vaikka läpi talven. Sen kanssa sopii maiskutella pähkinöitä, manteleita, rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä.

Lue lisää

Ajankohtaista

1.12.2016 | Marttojen joulukalenteri on avattu!

Joulun aika on täällä taas. Ja joulukalenteri vinkkeineen - käy kurkkimassa.

28.11.2016 | Hetki on käsillä! -kurkistus marttaperinteeseen

Vapaaehtoiset martat eri puolilta Suomea kokoontuivat Helsinkiin oppimaan uutta Hetki on käsillä -koulutuksessa.

28.11.2016 | Marttojen joulunumero 6/2016 on ilmestynyt

Joulunumeromme tempaa sinut mukaan todelliselle marttojen jouluretkelle. Saat tietoa, opit uusia taitoja, luet mielenkiintoisia juttuja ja tietenkin - hetket lehtemme parissa ovat ihana arjen elämysmatka. Tule mukaan - joulutarinat ovat luettavissa myös digiversiona.

26.11.2016 | Marianne Heikkilälle Selkeä puhuja -palkinto

Kuuloliitto on valinnut vuoden 2016 Selkeäksi puhujaksi Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilän. Hänen ääntämyksensä on selkeää ja hän ottaa puheessaan yleisönsä huomioon.

8.11.2016 | Martat mukana Kuluttajaparlamentissa

Martat olivat mukana Kuluttajaparlamentin täysistunnossa vaikuttamassa ja ottamassa kantaa tärkeisiin aiheisiin koskien lasten ja nuorten kriisiavun saatavuutta sekä hallituksen leikkausten ja säästötoimenpiteiden vaikutuksia kuluttajien talouteen ja terveydenhoitoon. Tilaisuus tuotti kaksi kannanottoa.

Lisää ajankohtaisia