Piirit ja yhdistykset

Marttaliitto kartalla Lappi Pohjois-Pohjanmaa Kainuu Pohjois-Karjala Pohjois-Savo Keski-Suomi Keski- ja Etelä-Pohjanmaa Lounais-Suomi Pirkanmaa Itä-Häme Kymenlaakso Etelä-Karjala Etelä-Savo Uusimaa Etelä-Häme

Etsi kartalta tai paikan nimellä:


Anna tukesi nuorille
Neuvontapuhelin
Martat-lehti mediatiedot
Ray tukee
Nuorten elämä
neuvolainfo
Kuluttaja
Jokainen voi vaikuttaa kodin huollolla hyvään sisäilmaan ja kodin viihtyisyyteen. Viikolla 43 Martat ja Hengitysliitto järjestävät Huolla kotiasi - voi paremmin -tapahtumia. Tule mukaan!

Kodinhoito

Huolla kotiasi - voi paremmin

Jokainen voi vaikuttaa kodin huollolla hyvään sisäilmaan ja kodin viihtyisyyteen. Viikolla 43 Martat ja Hengitysliitto järjestävät Huolla kotiasi - voi paremmin -tapahtumia. Tule mukaan!

Lue lisää

Ajankohtaista

25.10.2016 | Martat hakevat viestintäkoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään

Toimenkuvaan kuuluu viestinnän ja hallinnon tehtävien toteuttaminen ja kehittäminen. Tehtävä sijoittuu suoraan pääsihteerin alaisuuteen. Viestintäkoordinaattori tekee työtä yhdessä Marttaliiton, 15 marttapiirin sekä 1200 yhdistyksen kanssa. Työpiste sijaitsee Helsingin Kampissa, Marttaliitossa.

11.10.2016 | Huolla kotiasi - voi paremmin

Viikolla 43 Marttapiirit ympäri Suomen järjestävät kaikille avoimia Kauha & kukkaro -tapahtumia, joissa opitaan huoltamaan kotia ja vaikuttamaan sisäilman laatuun. Jokainen voi itse parantaa sisäilman laatua ja vaikuttaa näin omaan hyvinvointiin. Martat toivottavatkin kaikki tervetulleeksi kiinnostaviin ja ajankohtaisiin tapahtumiin - kuuntelemaan ja keskustelemaan. Marttojen yhteistyökumppanina toimii Hengitysliitto.

10.10.2016 | Lokakuun Martat 5/2016 on ilmestynyt!

Uudessa lehdessämme taas paljon hyödyllistä luettavaa. Pulla tuoksuu, puutarha pedataan talviunille, tutustutaan craftivistin ajatuksiin ja laitetaan kengät kiiltämään.

7.10.2016 | Äänestä marttaa vuoden vapaaehtoiseksi 2016!

Järjestyksessään kolmas Vuoden vapaaehtoinen -kampanja käynnistyi 15.8. kuukauden kestäneellä ehdokasasettelulla. Kansalaisareena ry hakee Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi henkilöä, joka voi olla pitkän linjan toimija tai innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla. Hän voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa. Vuoden vapaaehtoinen voi olla myös yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut vapaaehtoinen.

4.10.2016 | Äänestä Suomelle kansallisruoka!

100-vuotias Suomi saa herkullisen syntymäpäivälahjan. Vuonna 2016 jokainen suomalainen pääsee äänestämään maallemme kansallisruokaa.

Lisää ajankohtaisia